Fysieke informatiebijeenkomst gaat niet door

14 december 2020

De fysieke informatiebijeenkomst op dinsdag 15 december 2020 gaat niet door. Gezien het feit dat het aantal coronabesmettingen in ons land blijft oplopen en de aankondiging van de regering dat er nieuwe coronamaatregelen komen, vinden wij het onverantwoord om met een relatief grote groep mensen samen te komen.

Wij vinden het wel belangrijk om de direct-omwonenden goed te informeren over ons idee voor een zonnepark aan de Beverdamsweg in Wierden. Daarom organiseren wij als alternatief op dezelfde avond een digitale bijeenkomst. Mensen die zich hebben aangemeld voor de fysieke bijeenkomst ontvangen hierover een email. Na de informatieavond plaatsen we de presentatie en een verslag van de bijeenkomst op deze website.

Digitaal deelnemen

Bent u direct-omwonende en heeft u zich niet aangemeld voor de fysieke bijeenkomst, maar wilt u wel deelnemen aan de digitale bijeenkomst? Stuur dan een email met uw naam en adres naar info@zonneparkwierdenscheaa.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een mail met instructies om deel te kunnen nemen aan de digitale bijeenkomst.

Persoonlijk gesprek

Bent u direct-omwonende en stelt u (liever) een persoonlijk gesprek op prijs stellen, dan horen wij dat graag. Samen kunnen we dan kijken wat de beste manier is om dit te doen. We kunnen bijvoorbeeld het idee ook telefonisch aan u toelichten. U kunt hiervoor contact opnemen met Miranda Scheffer via het telefoonnummer 06 - 54341621 of e-mailadres miranda@duurzaamwierdenenter.nl.